Nálunk egy helyen megtalálható

Gyógypedikűr

Géllakk

Reflex talpmasszázs

Halpedikűr

Manikűr

Gyógypedikűr pedikűr

A gyógypedikűr magába foglalja a bőrkeményedés eltávolítását (szikével, reszeléssel), a körmök formázását, ezek mellett további egészségügyi panaszokra is megoldást nyújthat, mint a túlzott szarusodás, benőtt köröm, tyúkszem, gombás köröm.

Kezeljük problémáját, legyen jobb a közérzete!

Manikűr

Kizárólag minőségi alapanyaggal dolgozunk, hiszen ez elengedhetetlen mind a tartósság, mind pedig a végeredmény szempontjából.

Minőségi  gél lakkok készítése erősítéssel vagy anélkül, hogy akár 3-4 hétig is tökéletes maradjon a köröm.

Saját köröm megerősítése,gel-lac,esztétikai pedikűr,paraffinos kéz-,és lábápolás,francia-,japán manikűr

Halpedikűr

A mai rohanó életünkben hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani a lábunk ápolását, pedig a lábaink egész életünk folyamán minket szolgálnak azzal, hogy a testünk súlyát viszik egy életen át. A láb olyan részünk, amely a testünk megtámasztásáért, kiegyensúlyozásáért és földdel való összekapcsolásáért felel. A helyes lábápolás nem csak a kezelt területet varázsolja szebbé, hanem a testi-lelki egyensúly megteremtését is segít elő.

A halpedikűr Eurázsiában már évszázadok óta ismert kezelési forma. A Garra rufa, más néven Kangal-hal vagy Piros szívogató márna kiválóan alkalmas arra, hogy kíméletes és alapos módon távolítsa el az elhalt hámsejteket. Feszültség- és stresszoldó hatással bír, hiszen a halak akupunktúrás pontokat érintenek, stimulálják a véráramlást, valamint nyugtató, pihentető hatása revitalizál és feltölt. Természetes és kíméletes formája a láb kényeztetésének, ami veszélytelen, biztonságos és 100%-ban bio kezelési forma.

Végeredmény ápolt, puha és egészséges lábak.

Gullai Ágnes körmösünk várja szépülni vágyó vendégeit. Manikűr, pedikűr, géllak, gyógy pedikűr, reflex masszázs kezelés, holt-tengeri talpmasszázs.

Telefon: 06 1 426-7702

E-mail cím: info@etelebeauty.hu

Cím: H-1119 Budapest, Etele út 41., Fsz./3-as kapucsengő

Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig 08:00 – 20:00 —  Szombaton 8.00 – 13.00 (bejelentkezés alapján)

Beauty szépségszalon

üzemeltetője Kenéz Dóra egyéni vállalkozó
Nyilvántartási száma: 53575849
Adószáma: 69712168-1-51