„Az életkor változik, a szépség kortalan!”

 LPG Vákumos Nyirokmaszázs

 

LPG Endermologie alakformáló eljárás, amelynek lényege, hogy a bőr alatti kötőszövetben lévő zsírtároló sejteket lipolízisre, azaz zsírbontásra ösztönzi. A kezelések eredményeképpen látványosan csökken a test körmérete és a narancsbőr, fogynak a makacs zsírpárnák.A hatás már néhány kezelés után észlelhető azáltal, hogy ruhái lazábbak lesznek.

 Ránctalanító Kezelések

 

Célja a bőrfiatalítás es a sejtek regenerácója. Halványítja és lassítja az öregedési folyamatot. A peptideket a bőr mélyebb rétegébe juttatjuk, így lassítjuk az öregedési folyamatot.

 AHA savas kezelés

 

Kiváló hatású az aknés,tág pórusú, zsíros, pigmentfoltos, öregedő bőrökre. Az AHA savas (gyümölcssavak) termékek kíméletes hámlasztást tesznek lehetővé minden bőrtípus számára. Egy kúraszerű kezelés , minimum 4-6 alkalom szükséges. Heti 1-2 alkalommal történik a hámlasztás,hogy az elszarusodott hámsejtek eltávolításával serkentsük a bőrmegújítást, új bőr sejtek termelődését.

Mikrodermabrázó

 

A mikrodermabrázió a bőr mechanikai úton való radírozása, melynek során a bőr felső hámrétegét távolítjuk el. Szalonunkban a bőrcsiszolás legkorszerűbb és legkíméletesebb formáját alkalmazzuk, azaz a gyémántfejeset, mely egyenletesen és biztonságosan újítja meg a kezelt bőrfelületet. A kezelőfej a bőrhöz érintve vákuumot képez, így fájdalommentesen és egyenletesen radírozza le az elhalt hámsejteket.

Hidroabrázió

 

A hidroabrázió vízsugárral történő bőrcsiszolás, amely mélyen ható tisztítást tesz lehetővé és elősegíti a sejtregenerációt!

A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, valamint a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmetikai anyagok.

„A szépség belülről fakad, de nem baj, ha kívül is látszik!”

Hanitz Tímea

 

Üzletvezető, kozmetikus, testkozmetikus, sminkmester
Számunkra vendégeink elégedettsége a legfontosabb. Professzionális termékekkel dolgozunk. Kozmetikai kezelések, fogyasztó kezelés, 1D-2D műszempilla, szempilla lifting, smink és sminktanácsadás. Szalonunkban solanie termékekkel dolgozunk.

  Telefon: 06 1 426-7702

  E-mail cím: info@etelebeauty.hu

  Cím: H-1119 Budapest, Etele út 41., Fsz./3-as kapucsengő

  Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig 08:00 – 20:00 —  Szombaton 8.00 – 13.00 (bejelentkezés alapján)

  Beauty szépségszalon

  üzemeltetője Kenéz Dóra egyéni vállalkozó
  Nyilvántartási száma: 53575849
  Adószáma: 69712168-1-51